FIFA Coins är en valuta i spelet som spelare tjänar genom olika aktiviteter inom FIFA Ultimate Team-läget. De kan också köpas med riktiga pengar, även om denna praxis ofta avråds och kan bryta mot EA Sports användarvillkor om de görs via obehöriga kanaler.

Syften med FIFA Coins

1. Köppaket:

• Spelare kan använda FIFA coins för att köpa paket från spelbutiken. Dessa paket innehåller slumpmässiga spelarkort, förbrukningsmaterial och andra föremål som kan användas för att förbättra en spelares lag.

2. Handel på transfermarknaden:

• FIFA coins används för att köpa och sälja spelare, förbrukningsvaror och andra föremål på FUT Transfer Market. Spelare kan bjuda på eller köpa föremål direkt för att bygga och anpassa sina lag.

3. Squad Building Challenges (SBCs):

• Spelare kan använda FIFA coins för att slutföra truppbyggnadsutmaningar. Dessa utmaningar kräver att spelare skickar in lag som uppfyller specifika kriterier i utbyte mot belöningar, som speciella spelarkort, paket och andra föremål.

4. Kontraktsförlängningar och förbrukningsvaror:

• FIFA Coins kan användas för att köpa kontrakt som förlänger speltiden för spelarna i truppen. Förbrukningsartiklar, såsom träningsartiklar, läkande föremål och positionsmodifierare, kan också köpas med mynt för att hantera och förbättra laget.

5. Stadionanpassning:

• Spelare kan använda FIFA Coins för att köpa föremål som anpassar utseendet på deras stadion, inklusive teman, tifos och andra kosmetiska uppgraderingar.

Hur man får FIFA coins

• Spela matcher: Spelare tjänar coins genom att spela matcher i olika lägen, inklusive Division Rivals, Squad Battles och FUT Champions.

• Att slutföra mål och milstolpar: Dagliga och veckovisa mål, såväl som långsiktiga milstolpar, erbjuder myntbelöningar.

• Sälja spelare och föremål på transfermarknaden: Spelare kan sälja oönskade föremål och spelare på transfermarknaden för att tjäna coins.

• Handel och investeringar: Kunniga spelare kan ägna sig åt handel och investeringar på transfermarknaden, köpa lågt och sälja högt för att maximera sitt myntsaldo.

KÖP FIFA Coins i välrenommerade FIFA Coin-butiken: Det är viktigt att kontrollera betygsprofilen i förväg. Är butiken ett positivt rykte och ett välkänt företag med en bra betygsprofil?

Vikten av FIFA Coins

FIFA Coins är avgörande för att bygga ett konkurrenskraftigt lag i FIFA Ultimate Team. De gör det möjligt för spelare att skaffa bättre spelare och föremål, delta i olika utmaningar och förbättra den övergripande kvaliteten och anpassningen av sitt lag. Effektiv hantering och användning av FIFA coins kan avsevärt påverka en spela