Du kan använda en kolsyremaskin för att skapa egen dricka hemma, eller varför inte bubbligt vatten! Maskinen är en perfekt investering för dig som är trött på att släpa hem tunga flaskor.

Att göra kolsyrat vatten i maskin är enkelt. Dessutom finns det en mängd smaker som du kan köpa och tillsätta. Då får du en riktigt god dricka. Ta del av vår köpguide för att hitta de bästa produkterna. 

I vårt test blev drömprodukten Aarke Carbonator III kolsyremaskin, mellanprodukten blev AGA Exclusive Black och budgetprodukten blev SodaStream Genesis Megapack Black. Vår specialare i testet blev SodaStream Genesis Megapack Black.

Vi fick även tre bubblare i testet: MYSODA Woody Kolsyremaskin, SodaStream Power White och MYSODA Ruby Kolsyremaskin Pigeon

Vad är en kolsyremaskin?

En kolsyremaskin är en köksmaskin som du använder för att få in kolsyra i valfri dryck. Maskinen har en kolsyrepatron som gör ditt vatten fräscht och bubbligt. Genom att placera kolsyrepatronen i maskinen så leds dess koldioxid genom maskinen och ut i drycken. På så sätt kan du skapa egen dricka hemma.

Drömprodukten: Aarke Carbonator III kolsyremaskin

Aarke Carbonator III är den bästa maskinen för kolsyrat vatten på marknaden just nu! Det här drömvalet är inte bara lyxigt och snyggt, utan du får även perfekta bubblor vid varje användning.

Mellanprodukten: AGA Exclusive Black

AGA Exclusive Black är en lättanvänd kolsyremaskin där du själv bestämmer hur mycket bubblor du vill ha. Den är både tyst och lättanvänd, något som drar hem stående ovationer från oss.

Budgetprodukten: SodaStream Genesis Megapack Black

SodaStream Genesis Megapack Black är det bästa alternativet för dig som vill ha en prisvinnare hemma utan att behöva tömma hela plånboken. Maskinen ger dig otroligt fina bubblor.

Specialaren: SodaStream Genesis Megapack Black

SodaStream Source är den absolut snyggaste maskinen för kolsyrat vatten i vårt test. Här får du snabba och schyssta bubblor och vårt test visar att den är väl värd pengarna.

Drömprodukten: Aarke Carbonator III kolsyremaskin

Aarke Carbonator III kolsyremaskin är den absolut bästa och drömigaste kolsyremaskinen på marknaden. Här får du en riktigt bra produkt som kommer att ge dig bubbligt vatten på nolltid. Bättre än så här kan det knappast bli!

Köksmaskinen har en otroligt läcker design som bara skriker lyx. Den kommer att se riktigt snygg ut på din köksbänk. Tack vare det förbättrade precisionsmunstycket så får du en stadig kolsyrestråle som skapar perfekta bubblor varje gång.

Information om produkten:

 • Stilren design
 • Kompatibel med alla kolsyrepatroner
 • Precisionsmunstycke
 • Låg vikt

För dig som vill göra kolsyrat vatten med en maskin så är det här det absolut bästa valet. Användare har genomgående gett Aarke Carbonator III högsta betyg och det märkas att produkten är riktigt populär och omtyckt. 

Mellanprodukten: AGA Exclusive Black

AGA Exclusive Black är den bästa kolsyremaskinen för dig som inte vill spendera allt för mycket pengar, samtidigt som du inte är beredd att tumma på kvalitén.

AGA är ett välkänt kvalitetsmärke och här har de lyckats skapa en maskin i rostfritt stål med elegant design. Tack vare det faktum att ytan är fläckbeständigt så slipper du jobbiga fingeravtryck. Du kan enkelt justera bubbelmängden och styra över hur mycket kolsyra du vill ha. Generellt är maskinen mycket lättanvänd.

Information om produkten:

 • Justera bubbelmängden
 • Elegant design
 • Enkel att använda
 • Mycket tyst

Den här maskinen är ett bra val för dig som vill ha en tyst köksmaskin som inte ljuder över hela huset när du gör kolsyrat vatten. Den är nämligen mycket tyst i drift. 

Budgetprodukten: SodaStream Genesis Megapack Black

SodaStream Genesis Megapack Black är den perfekta maskinen för kolsyrat vatten om du ska iväg på semester! Den behöver nämligen ingen elektricitet för att kunna användas. Därmed kan du använda den både i husvagnen och ute på altanen. 

Maskinen är inte bara snygg och enkel att använda, den är dessutom utrustad med en ljudsignal som meddelar dig när drycken är redo att drickas. Den här maskinen har vunnit flera fina priser och trots det låga priset så är det en riktigt kvalitetsmaskin.

Information om produkten:

 • 4 stycken flaskor
 • Vunnit priser
 • Perfekt för semestern 
 • Lätt att använda

När du köper vår budgetprodukt så får du ett helt paket med allt du behöver. Du får även med fyra flaskor, vilket är perfekt. Då kan du alltid ha färdig dricka i kylen!

Specialaren: SodaStream Source S1219501771

SodaStream Source S1219501771 är en otroligt vackert designad köksmaskin som ger dig färdig, kolsyrad dryck på nolltid. Den här maskinen är verkligen värd en plats framme på köksbänken. 

Att göra kolsyrat vatten med en maskin i hemmet ska vara kul och enkelt. Den här produkten är utrustad med en enkel låsning av flaskan och LED-lampor som visar hur mycket bubblor du använder.

 • Utrustad med LED-lampor
 • Vacker design
 • 1-liters flaska
 • Snabb och enkel

Denna maskin för kolsyrat vatten har fått höga betyg och fina recensioner av användare. Många uppskattar hur snabb och smidig den är att använda.

Våra bubblare

MYSODA Woody Kolsyremaskin

MYSODA Woody Kolsyremaskin är en riktigt fint designad kolsyremaskin med nordiskt rena linjer. Maskinen ger perfekta bubblor till vattnet. Det här är en naturlig produkt som är tillverkad av träbaserad biokomposit. Det är perfekt för dig som vill minska på all plast i köket. Maskinen är enkel att använda och den behöver ingen elektricitet. 

SodaStream Power White

SodaStream Power White är en maskin som ger dig kolsyrat vatten på ett kick. Den är en källa till bubblande vardagslyx och kolsyrat vatten på nolltid. Maskinen har en snygg design och dessutom är den ljudlös. På så sätt kan du använda den utan att störa någon. Vi uppskattar maskinens snabblåsningsmekanism och anti frys-munstycket. Dessutom är den enkel att använda. 

MYSODA Ruby Kolsyremaskin Pigeon

MYSODA Ruby Kolsyremaskin Pigeon har tre förinställda kolsyrenivåer som skapar mycket fina bubblor. Tack vare LED-belysningen blir det extra enkelt att kolsyra vattnet och du startar maskinen med ett enkelt knapptryck. MYSODA Ruby har mottagit flera fina priser och är populär bland användare.

Sammanfattning

Gör kolsyrat vatten hemma i en maskin och slipp släpa med dig tunga flaskor från mataffären. Alla kolsyremaskiner i vårt test är enkla att använda och de flesta har en riktigt snygg design.

Tack vare maskinerna i vårt test så kan du skapa både smaksatt dricka och kolsyrat vatten på ett kick. Maskinerna är enkla att använda och många är dessutom utrustade med smarta funktioner såsom LED-lampor.

I vårt test blev drömprodukten Aarke Carbonator III kolsyremaskin, mellanprodukten blev AGA Exclusive Black och budgetprodukten blev SodaStream Genesis Megapack Black. Vår specialare i testet blev SodaStream Genesis Megapack Black.

Vi fick även tre bubblare i testet: MYSODA Woody Kolsyremaskin, SodaStream Power White och MYSODA Ruby Kolsyremaskin Pigeon