Boka vattenskoterutbildning i kalendern nedan. Utbildning för vattenskoter blir snart ett lagkrav. Säkra fortsatt körning av vattenskoter genom att boka din tid idag. CSM innehar alla erforderliga licenser och certifieringar för anordning av utbildning för vattenskoter.

Utbildning för vattenskoter

CSM Vattenskoterutbildning tillhandahåller utbildning för vattenskoter som ger dig laglig rätt att köra vattenskoter i hela Sverige. Den nya lagen om förarbevis träder i kraft från och med våren 2022 men du kan redan nu boka din vattenskoterutbildning hos CSM Vattenskoterutbildning. Mer om detta kan du läsa på Transportstyrelsens hemsida.

Kursinnehåll

Kurslängden för en vattenskoterutbildning är 2 dagar, där den första dagen består av teoretisk undervisning på distans och hemifrån, medan den andra dagen är praktisk och genomförs på plats hos oss i Norrköping. Den teoretiska delen av utbildningen genomför du hemma på distans innan du besöker oss på plats. När du bokat plats för din vattenskoterutbildning kommer du få en inloggning till teorin där du får ta del av kursmaterialet i lugn och ro. I kursmaterialet finns även instuderingsfrågor efter varje kapitel samt ett övningsprov där du kan verifiera dina kunskaper inför det slutgiltiga provet.