2000-talets teknik har gjort det möjligt för cyberbrottslingar att använda sofistikerade och oupptäckbara metoder för skadliga aktiviteter. Bara under 2020 avslöjade en undersökning att 65% av USA-baserade företag var sårbara för phishing- och imiteringsattacker via e-post.

Detta kräver att din organisations säkerhet uppgraderas med DMARC, som om den inte implementeras gör det möjligt för cyberangripare att:

 • Starta pengaröverföringar från utsatta anställda via falska e-postmeddelanden, samtidigt som du efterliknar ledande befattningshavare i ditt företag
 • Skicka falska fakturor till dina anställda och partners
 • Handla med olagliga varor via din domän
 • Sprid Ransomware
 • Personifiera kundsupport för att stjäla konfidentiell kund- eller partnerinformation

Sådana situationer kan få långvariga konsekvenser för ditt företag. Från att tillföra varumärkets rykte och trovärdighet bland sina partners och kundbas till förlust av värdefull företagsinformation och miljontals dollar, är riskerna otaliga.

Vad är Domain Spoofing?

Domainspoofing är en mycket vanlig form av säkerhetsöverträdelse där en cyberbrottsling försöker utge sig för att vara ett företags e-postdomän för att utföra en rad skadliga aktiviteter genom att förfalska avsändaradressen. Angriparna skapar trovärdiga från fält i e-postmeddelandena som de skickar ut för att öka chanserna att de ser legitima ut och därmed öppnas av mottagare. Målet med domänförfalskning är att lura användare att tro att e-postmeddelandet kommer från en autentiserad källa och att manipulera dem till att interagera med den bedrägliga e-posten som är inbäddad med skadliga länkar som om den var legitim.

Undrar du hur angripare klarar det? Detta underlättas av bristen på e-postautentiseringsprotokoll i organisationen. E-postdomäner fungerar vanligtvis via SMTP (Simple Mail Transfer Protocol), vilket är ett kommunikationsprotokoll som möjliggör överföring av e-post via digitala plattformar. Det har dock sina egna begränsningar som avsaknaden av en automatiserad e-postautentiseringsmekanism programmerad i den. Cyberbrottslingar utnyttjar denna sårbarhet för att förfalska e-postdomäner och skicka ut bedrägliga e-postmeddelanden och utgöra sig vara dig.

E-postförfalskning kan få allvarliga konsekvenser och kan leda till förlust av konfidentiell företagsinformation, eller leda till penningöverföringar från partners eller anställda samtidigt som de poserar som företagsledare.

Vi kan bättre förstå hotlandskapet genom att ta några verkliga exempel:

 • I oktober 2020 utplacerade USA: s folkräkningsbyrå en varning mot hackare som försökte förfalska sina domäner och använde dem för att starta nätfiskebedrägerier och referensstölder. De gav insikt i hela 63 nyregistrerade domäner som imiterar US Census Bureau.
 • Ett New York-baserat handelsföretag i mitten av augusti uppgav att ha förlorat 6,9 miljoner dollar i en BEC-bedrägeri i maj 2020, och mer än 80% av företagen i USA har hävdat att de drabbats av post-pandemi från Business Email Compromise.
 • Förekomsten av Black Friday och Cyber ​​Monday i november 2020 har ytterligare ökat chanserna för domänförfalskning hos populära butiker, i form av attraktiva erbjudanden och presentkort som skickas till deras kundbas av angripare.

Hur kan DMARC skydda ditt företag?

DMARC, eller Domain-based Message Authentication Reporting and Conformance, är ett e-postautentiseringsprotokoll skapat med målet att säkra affärsdomäner och varumärken från falska attacker. DMARC tillämpar användningen av en kombination av SPF- och DKIM-e-postautentiseringsteknik för att säkerställa att endast riktiga e-postmeddelanden levereras till slutmottagarna.

Utan DMARC når alla e-postmeddelanden som skickas från ditt företags e-postdomän mottagarens inkorg utan någon säkerhetskontroll eller validering. Men med DMARC letar mottagarens Mail Transfer Agent (MTA) upp SPF-, DKIM- och DMARC-posterna för domännamnet för att autentisera avsändaren. När avsändaren har verifierats eller verifierats landar posten i mottagarens inkorg.

Genom att autentisera alla e-postmeddelanden som skickas från din domän förhindrar du inte bara bedragare att missbruka ditt domännamn för att utföra skadliga aktiviteter och tvätta pengar, utan förbättrar också e-postleveranserna och får dina kunder och partners att svara på dina e-postmeddelanden snabbare. Genom att implementera e-postautentiseringsprotokoll i din organisation kan du hålla dig uppdaterad om angriparnas förändrade taktik, skydda dina företagsdatabaser och förhindra ekonomiska eller informationsförluster.

Varför välja PowerDMARC?

För att hålla sig uppdaterad om cyberbrotters ständigt föränderliga taktik är det lika viktigt att välja DMARC-övervakning och snabba rapporteringsmekanismer som att bara välja DMARC-tillämpning för att säkerställa synlighet och förbättra e-postleverans. Det är därför du bör lita på ett verktyg som PowerDMARC.

PowerDMARC innehåller inte bara mekanismer för e-postautentisering med DMARC utan ger ett skalbart utbud av ytterligare funktioner som långt överträffar de vanliga faciliteterna:

Automatiserad e-postautentisering:

 • PowerDMARC: s mångfacetterade DMARC-analysverktyg underlättar processen att flytta till DMARC-tillämpning från p = ingen till p = avvisa / karantän, på nolltid! Det upphäver rädslan för att bryta e-postsystemet genom att göra verkställighetsprocessen snabb och enkel, vilket ger fullständig synlighet och analys för att hjälpa systemadministratörer att optimera sina SPF / DKIM-sändningskällor för att följa DMARC-policyn.
 • PowerBIMI tillhandahåller en värd BIMI Record-tjänst genom att tilldela din företagslogotyp bredvid e-postmeddelandet så att mottagare enkelt kan avgränsa mellan falska och riktiga e-postmeddelanden. Tre enkla steg, ladda upp din logotyp, skapa de automatiska BIMI DNS-posterna och publicera dem på din DNS-domän.
 • Implementering av PowerDMARC hjälper dig att få dagliga rapporter om e-postmeddelanden som passerar och som inte går igenom säkerhetskontrollerna och DMARC-verifieringen, med DNS-varningar vid misskonfigurationer i SPF, DMARC, DKIM och BIMI, tillsammans med kriminaltekniska varningar i realtid.
 • Övervakningsfaciliteterna dygnet runt från säkerhetsexperter håller ett öga på alla sändande källor och upptäcker obehöriga avsändare som försöker imitera dig, med ett varningssystem i realtid för att rapportera falska attacker och visa missbrukarens historia av domänmissbruk.
 • DMARC-övervakningsverktyget i realtid ger fullständig synlighet för din e-postdomän och övervakar e-post-falska attacker som äger rum över hela världen via hotmappning.

Kriminalteknisk kryptering

PowerDMARC ger dig möjlighet att få detaljerad synlighet på dina DMARC RUF-felrapporter (kriminalteknik) tillsammans med dess hotinformation och AI-motor. Det låter dig också kryptera feedback-rubriker och e-postrubriker i dina DMARC Forensic RUF-rapporter med dina egna PGP-nycklar för att säkerställa absolut integritet.

PowerSPF

Varje gång din SPF-post använder mekanismer för att specificera mottagningsservrar hur du ska hantera ett e-postmeddelande, resulterar det i en DNS-sökning. För att förhindra DoS-attacker är antalet DNS-sökningar per SPF-post begränsat till högst 10. Därför är det oundvikligt för organisationer som förlitar sig på flera tredjepartsleverantörer. Så snart detta händer misslyckas även behöriga inkommande e-postmeddelanden med SPF-kontroll! Med PowerSPF kan du enkelt lägga till eller ta bort avsändare i din SPF-post så att du alltid håller dig under 10 DNS-sökgränser. Det löser problemet med ”permerror”, SPF-postfel, gränser och konfigurationsproblem på en enda plattform.

MSSP-programmet

PowerDMARC är en MSSP DMARC SaaS-plattform med flera hyresgäster som erbjuder MSP / MSSP / partners möjlighet att sälja tjänsten vidare med full kontroll för att hantera och tillhandahålla sina egna kunder. Genom att samarbeta med PowerDMARC kan du få tillgång till en instrumentpanel med flera hyresgäster tillsammans med specialpriser, premiumsupportalternativ och oberoende optimeringsmöjligheter.

För att lära dig mer om hur experter kan hjälpa dig att skydda din organisation från BEC och falska attacker med hjälp av PowerDMARC, boka en demo eller registrera dig för en gratis DMARC-testversion idag!