Hemguide tar alltid fram information och guider för de bästa produkterna på marknaden när det gäller allting till hemmet eller till dig som person. Ett sådant exempel är Plasma IQ.

Plasma IQ är en revolutionerande apparat som blivit populär för sin unika behandlingsmetod som bl.a kan utföra ögonlockslyft utan kirurgi. Maskinen, eller som den heter Plasma Pen, använder en plasmaljus utrustning som med hjälp av gniststrålar skapar en kontrahering av huden och eliminerar överflödig hud. Företaget Millennium Medical grundades 2018 och är en nordisk leverantör av medicinteknisk utrustning. Företaget strävar alltid efter att hålla den högsta standarden inom all form av service, utbildningar och support från början till slut.

Den stramar och lyfter upp huden med omedelbara resultat. Detta är idag den enda behandlingsmetod på marknaden som framgångsrikt kan minska överskott av huden. Med en strömstyrka på 1400V(!) så är Plasma IQ med sin unika teknologi en av de kraftfullaste Plasma pennorna som finns tillgängliga i världen idag!

Plasma IQ kan även användas för borttagning av fibrom, vårtor, skintags och diverse andra hudförändringar.