Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar från Tre, Telenor, Hallon, & Chilimobil.

Alla företag behöver det bästa mobilabonnemanget företag som de kan hitta då det kan innebära stora besparingar. Det är trots allt viktigt att inte underskatta betydelsen av att välja ut sådant som minskar kostnaderna och som fungerar perfekt. Framförallt när det kommer till ett mobilabonnemang. För det kan trots allt göra en riktigt stor skillnad i slutändan.

Det ger dig en större kontroll över kostnaderna om du väljer ett fastpris abonnemang. Dessutom kan det innebära att du får möjligheten att faktiskt kunna driva verksamheten på ett mer effektivt sätt. Där anställda kan ringa utan problem och använda surfen i arbetet. Att det finns täckning är trots allt otroligt viktigt när det kommer till att välja det bästa mobilabonnemanget företag man kan hitta. Då det kan vara en av de stora skillnaderna mellan olika abonnemang.

Att som företag se över vilket mobilabonnemang man använder sig kan trots allt innebära att man sänker kostnaderna. Det kan också innebära att arbetet kan göras utan avbrott då det finns täckning. På många sätt ska man därmed inte underskatta betydelsen av att välja det bästa mobilabonnemanget.

I vårt test blev drömprodukten Telenor – Obegränsat, mellanprodukten Tre – Obegränsat och budgetprodukten Hallon – 6GB. Vi har även en specialare: Chili mobil – 6GB.

Ta del av vår köpguide nedan för att få hjälp, tips och inspiration då du vill hitta den bästa mobilabonnemanget företag för dig. Vi har samlat ett antal olika modeller i olika prisklasser för att alla ska ha chansen att hitta en favorit här! 


Vad är ett mobilabonnemang företag?

Ett mobilabonnemang företag är precis vad det låter som. Det är ett mobilabonnemang som är avsett för att ett företag ska använda det. På samma sätt som det mesta skiljer sig abonnemangen åt om det är ett företag eller en privatperson som ska använda sig av det. Därför är det viktigt att man väljer ut det bästa tänkbara alternativt för att driva verksamheten på ett effektivt sätt.


Drömprodukten: Telenor – Obegränsat

Telenor – Obegränsat

Telenor – Obegränsat är det bästa tänkbara alternativet vi har hittar som är 5G redo och som kommer med obegränsade samtal, SMS och obegränsad surf. Allt i ett abonnemang gör trots allt en riktigt stor skillnad för ett företag som på det här sättet kan garantera att det inte tillkommer några extra avgifter. Dessutom har Telenor en riktigt bra täckning som omfattar 99,9% av befolkningen och du surfar fritt i 41 länder.


Mellanprodukten: Tre – Obegränsat

Tre – Obegränsat

Tre – Obegränsat är ett riktigt bra mellanalternativ som ser till att du ringer, smsar och surfar helt obegränsat. I priset ingår allt och du kan vara säker på att täckningen är riktigt bra då Tre har ett nät som ger dig täckning oavsett vart du befinner dig. Tre Världen ingår och det låter dig surfa som hemma i 50 länder.


Budgetprodukten: Hallon – 6GB

Hallon - 6GB

Hallon – 6GB är mobilabonnemanget som passar för företag som inte behöver obegränsad surf. Du får obegränsade samtal och sms för att hålla kontakten med kunder och du sparar även överbliven surf som du kan använda senare. Alla nya kunder får 25 GB som de kan använda hur de vill som en engångssurfmängd.


Specialaren: Chili mobil – 6GB

Chili mobil - 6GB

Chili mobil – 6GB är en helt ny operatör i Sverige som passar utmärkt för företaget som inte behöver obegränsad surf. På många sätt och vis gör det nämligen en riktigt stor skillnad om man kan hålla kontakten med kunderna på ett bra sätt. I priset ingår Viaplay i två månader helt utan extra kostnad.


Så här genomförde vi testerna för bästa mobilabonnemanget företag:

1.      Kartläggning av produkter på den svenska marknaden
2.      Genomgång av genomförda tester de senaste 24 månaderna
3.      Sammanställning och utvärdering av informationen
 
Hemguide.se är en sida som finansieras genom att länka till olika e-handlare. Alla tester görs dock helt fristående från dessa företag och tillverkarna av produkterna. Innehållet avgörs av de enskilda personer som analyserar kartläggningarna och testerna.


Våra rekommendationer för bästa mobilabonnemanget företag

Drömprodukten: Telenor – Obegränsat

Telenor – Obegränsat

Telenor – Obegränsat är vårt absoluta drömalternativ för dig som driver ett företag som behöver allt obegränsat. Det är trots allt något som gör en riktigt stor skillnad och som låter dig hålla koll på kostnaderna på ett effektivt sätt. Att inte underskatta värdet av att välja det bästa mobilabonnemanget företag du kan är trots allt viktigt. Det här ger dig fria samtal, MMS och SMS samt helt obegränsad surf i Sverige. När det gäller inom EU har du 100 GB fritt och du ringer helt kostnadsfritt till kollegor med Telenor oavsett vart de befinner sig i världen. Utöver detta har du fri surf i 41 länder.

Information om produkten:

 • 5G nät.
 • 99,9% täckning.
 • Fri surf i Sverige.
 • 100 GB i EU.
 • Surfa fritt i 41 länder.
 • Fria samtal och SMS.
 • Extra sim för Data ingår.

Väljer du Telenor får du ett abonnemang som lever upp till även de högst ställda kraven. Det är trots allt viktigt att du kan sköta kontakten med kunder men också inom företaget. För det är sådant som innebär att kostnaderna minskar markant och gör det billigare med kontakt.


Mellanprodukten: Tre – Obegränsat

Tre – Obegränsat

Tre – Obegränsat ger dig en större kontroll över kostnaderna i ditt företag. Framförallt innebär det att du kan driva verksamheten på ett effektivt sätt. Att få ett obegränsat mobilabonnemang innebär helt enkelt att du vet precis hur mycket det kommer att kosta. Något som gör en riktigt stor skillnad i slutändan och som garanterar att du kan hålla kontakt med kunder och inom företaget på ett effektivt sätt. Väljer du Tre har du täckningen du behöver när du behöver den och du kan alltid vara säker på att surfmängden räcker. Den är trots allt obegränsad och kan även användas i 50 länder precis som hemma.

Information om produkten:

 • 4G nät.
 • Bra täckning.
 • Fri surf i Sverige.
 • 100 GB inom EU.
 • Surfa fritt i 50 länder.
 • Fria samtal och SMS.
 • Ingen bindningstid.

När du behöver ett riktigt bra mobilabonnemang för företag är det här ett riktigt bra alternativ. Se till att du aldrig behöver tänka på surfen eller oanade kostnader vid resor utomlands. För det finns ingen som helst anledning till att det ska kosta dig mer att driva en verksamhet bara för att du behöver använda dig av telefonen. Väljer du det här alternativet behöver du inte tänka mer på kostnaderna för telefonin.


Budgetprodukten: Hallon – 6GB

Hallon - 6GB

Hallon – 6GB är vårt budgetalternativ som är anpassat för dig som driver verksamheten framförallt i Sverige och som inte surfar speciellt mycket. I priset ingår fria samtal och SMS inom Sverige och du kan därmed hålla kontakten med dina kunder på ett effektivt sätt. För det gör trots allt en riktigt stor skillnad att välja det bästa mobilabonnemanget. Fördelen med Hallon är att du kan spara oanvänd surf och använda den senare.

Du får även en extrasurfmängd på 25Gb utöver de 6GB du har varje månad. Det innebär att du vid behov kan använda surfen mer. Ett bra alternativ som uppfyller de krav som du som företagare kan ha på ett riktigt bra mobilabonnemang. Det gör trots allt en riktigt stor skillnad om du har rätt mobilabonnemang som passar för dig. Framförallt när det kommer till att minska kostnaderna för telefonin.


Specialaren: Chili mobil – 6GB

Chili mobil - 6GB

Chili mobil – 6GB är abonnemanget för dig som driver ditt företag i Sverige och som sällan behöver använda telefonen till att surfa i arbetet. Du får 6GB och det räcker för de flesta behoven som kan finnas. Utöver detta har du självklart fria samtal och SMS inom Sverige. Vilket gör att du enkelt kan hålla kontakt med kunderna på ett smidigt sätt. För du ska verkligen inte underskatta behoven av att ha möjligheten att ringa och SMSa obegränsat.

Chili är en av de nyaste operatörerna i Sverige och ger dig möjligheten att alltid hålla koll på kostnaderna. Välj det bästa mobilabonnemanget företag som uppfyller dina krav och behov. På många sätt och vis är det trots allt det viktigaste. Du kan surfa, ringa och skicka sms utan problem och när det passar dig. Självklart är täckningen riktigt bra och du behöver inte tänka på den biten.


Sammanfattning

När det kommer till att välja det bästa mobilabonnemanget företag du kan är det viktigt att titta på priset men också på surfmängden. Att utgå ifrån dina egna behov är trots allt grunden för att fatta ett informerat beslut. Där du kan vara säker på att du får precis den hjälpen du behöver att hålla kontakt med kunder och kollegor. I testet hittar du flera alternativ som kan passa för just dig och din plånbok. Tänk bara på att om du surfar mycket i arbetet är det alltid en fördel om du väljer obegränsad surf.

I vårt test blev drömprodukten Telenor – Obegränsat, mellanprodukten Tre – Obegränsat och budgetprodukten Hallon – 6GB. Vi har även en specialare: Chili mobil – 6GB.

Frågor och svar

Nedan besvarar vi de vanligaste frågorna som konsumenterna önskar få svar på vid inhandlande av den bästa mobilabonnemanget företag.

Hur viktigt är det med surf för ett mobilabonnemang företag?

Surfmängden är en av de största skillnaderna mellan de olika abonnemangen på marknaden. Genom att välja ett alternativ som låter dig surfa obegränsat, behöver du inte tänka mer på detta. För det är trots allt något som gör en stor skillnad i slutändan.

Är priset viktigt för ett mobilabonnemang företag?

Inte nödvändigtvis då ett företag kan ha andra behov som är viktigare än själva priset. Möjligheten att surfa utan extra kostnad i upp till 50 länder är trots allt något som kan spara mycket pengar i slutändan. Det handlar bara om att utgå ifrån hur ofta man reser och till vilka länder man då reser till. Därför är priset inte det allra viktigaste då det finns mycket annat som påverkar.

Vilket mobilabonnemang för företag ska jag välja?

Utgå ifrån dina egna behov och tänk på vad som är viktigast för ditt företag. Tänk även på kostnaderna som rör surf i och utanför Sverige. Det kan trots allt ge dig informationen du behöver för att välja det bästa mobilabonnemanget företag.

Källor
 • https://www.telenor.se/foretag/abonnemang/
 • https://www.tre.se/treforetag/handla/abonnemang
 • https://www.hallon.se/foretag
 • https://chilimobil.se/foretag/
Summering
product image
Betyg
1star1star1star1star1star
Betyg
5 based on 4 votes
Varumärke
Telenor
Produktnamn
Obegränsat