Det finns många maskiner och olika tillbehör att använda i ditt dagliga liv där hemma! Det kan vara svårt att veta vilken/vilka man ska satsa på. Det är omständigheter som pris, användandegrad, utrymme och tillgänglighet du behöver ta hänsyn till. Och lust såklart! Det är ju ändå så att det där lilla extra som man bara tycker är gott eller kul att göra tillför glädje i livet och det är inte att förakta.

Är man väldigt förtjust i att laga mat så kan det vara riktigt skoj med en ny panna eller någon maskin för att förenkla matlagningen. Till exempel på denna sajt: kitchentime rabattkod finns massor av inspiration.

Ett nytt tillbehör kan ge dig nya idéer och göra att den där rätten som normalt känns lite bökig att göra plötsligt känns kul att göra, eller så kan du få nya uppslag till hur du ska duka fint till nästa helg.

Förenklingar

Det kan också vara så att det finns något rutinarbete du inte är så förtjust i, men som en liten maskin kan underlätta och kanske till och med göra lustfylld. Om det är något du är sugen på att köpa så kolla här först: Rabattkodslandet så du inte missar en rabatt som redan finns. Här hittar du också rabatt på kläder och annat skoj.

Själv har jag precis beställt en pastamaskin! Jag har tittat på dem i flera år, och jag tycker färsk pasta är supergott, men så igår bestämde jag och min man oss för att skaffa en. Det ska bli så kul! Jag räknar nog egentligen med att det är en maskin som vi kommer att använda på långhelger och semestern, eftersom det tar mycket längre tid än att gå till affären och köpa färsk pasta. Men jag tänker ändå att det kan vara så pass kul att det är värt några hundralappar att få testa. Bara tanken på att kunna smaksätta pastan hur vi vill känns jättelockande. Jag har fantiserat om att blanda i pesto i pastadegen – undrar hur det smakar? Det kommer vi att få testa nu och det ser jag mycket fram emot!